Actievoorwaarden gratis domeinnaam

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie 'Gratis domeinnaam en forwardaccount', hierna te noemen: "actie", die wordt georganiseerd door NewsXS geldende onder de algemene voorwaarden van haar partner AD Hosting BV te Zoetermeer.

Actievoorwaarden en bepalingen

 1. De actie is per heden van start gegaan voor de duur van een nog nader te bepalen datum.
 2. De actie zal alleen beschikbaar zijn in combinatie met onze volwaardige Unlimited Accounts (NightXS uitgezonderd) indien men kiest voor 'betalen per jaar' (PayPal uitgezonderd), zonder gebruik te maken van andere acties.
 3. De actie domeinnaam zal na de aanvraag door de klant uiterlijk enkele werkdagen na de aanvraag worden geregistreerd, waarna de account gegevens per e-mail naar de klant worden verzonden.
 4. De 'domein-extensie' welke voor deze actie beschikbaar is, is uitsluitend een .NL-Domeinnaam.
 5. De door de klant aangevraagde domeinnaam zal op naam van NewsXS worden geregistreerd. NewsXS behoudt zich het recht zonder voorafgaande berichtgeving bij de SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) de domeinnaam op te zeggen indien hier rede toe is.
 6. Het is strikt verboden een domeinnaam welke onder deze actie voorwaarden valt, te verhuizen naar een andere SIDN deelnemer of te verkopen aan derden.
 7. De actie zal worden geleverd incl. een forwardaccount waarvan de specificaties zijn na te gaan op de website van AD Hosting BV (www.adhosting.nl).
 8. Indien de klant enige wijziging toegepast wenst te hebben op de domeinnaam of forwardaccount behorende bij deze actie is dit uitsluitend mogelijk door een e-mail te sturen naar NewsXS, waarna de klant geïnformeerd zal worden hoe verder te handelen.
 9. Indien men vragen heeft omtrent het actie product kan men deze uitsluitend richten aan de helpdesk van NewsXS.
 10. De actie kan niet worden ingewisseld voor geld.
 11. De klant kan van de domeinnaam en het meegeleverde forward account gebruik blijven maken zolang de klant het NewsXS usenet account per jaar betaald (Paypal betalingen uitgezonderd). Indien de jaarlijkse betaling, voor verlenging van het usenet-abonnement, niet wordt voldaan voordat het usenet-abonnement verloopt, zal het recht op het gratis forwardaccount met domeinnaam komen te vervallen.


Product voorwaarden

Op het 'actie' product, waaronder de gratis domeinnaam en het forwardaccount gelden de algemene voorwaarden van AD Hosting BV waaronder aansprakelijkheid, gedragsregels en overige voorwaarden, maar uitgesloten de 'niet goed geld terug garantie' en aansprakelijkheden.
NewsXS is gerechtigd deze actievoorwaarden te wijzigen.

Account creator

Installeer uw NewsXS account met één druk op de knop!

Server status

Bekijk onze server status en NewsXS nieuws.

Betaal methodes

 •   Automatische incasso
 •   Handmatig overmaken
 •   iDEAL
 •   PayPal
Betaal via iDEAL Betaal via PayPal Betaal via MasterCard Betaal via Visa